9 Mar 2010

Coco Loco {İzmir}

coco loco alsancak bornova restaurant
İzmir’de, Alsancak (Kıbrıs Şehitleri) ve Bornova (Süvari Caddesi) semtlerinde şubeleri bulunan Coco Loco, uygun fiyata güzel yemek yemek isteyenlerin uğraması gereken mekanlardan biri.

Tavuk bonfile içinde mantar, kaşar, jambon ve özel sos ile hazırlanan Tavuk Kievski, bence mekanın en güzel yemeği. Yanında pilav, salata ve patates kızartmasıyla servis ediliyor. Tavuk, mantar, kaşar ve domates sos ile hazırlanan Avcı Usulü Tavuk ve saman patates üzerine yoğurt, tavuk, mantar, yeşil biber ve domates sosuyla hazırlanan Ege Usulü Tavuk da iddialı yemeklerden. Yemeklerin yanında getirilen pita ekmekleri ise çıtır çerez niyetine afiyetle yeniyor.

coco loco alsancak bornova restaurant
Kiremitte servis edilen tavuklu, Çin tavuklu, sebzeli çeşitleri olan krepler de fazlasıyla doyurucu. Yalnız üzerinde erimiş kaşar olan tabağın görüntüsüne aldanıp bir anda yemeğe yumulmamakta fayda var. Yoksa ilk lokmada ağzınızın içini yakıp yemeğin lezzetini hakkıyla alamayabilirsiniz. Bu yemeklere ek olarak Bornova şubesinde istediğiniz garnitürlerle hazırlanmış kumpir de yiyebilirsiniz.

Fiyatları görebileceğiniz mekana ait bir web sitesi yok. Ama genel bir fikir vermek açısından Tavuk Kievski, Avcı Usulü Tavuk ve Ege Usulü Tavuk’un 8.25 TL olduğunu söyleyebiliriz. Krepler de 7.25 – 8.00 TL fiyat aralığında.

NOT: Beetlejuice bizimle Coco Loco fotoğraflarını paylaştı sağolsun, çok teşekkür ediyoruz kendisine ;)

8 yorum:

sharpenter dedi ki...

fiyat uygun olsa da 'güzel yemek' kısmına katılmıyorum.. menüde güzel görünen yemeklerin çoğu beklentileri karşılamıyor, alternatifi olduğu sürece hiç gerek yok..

beetlejuice dedi ki...

En son İzmir ziyaretimde gitmiştim. İstanbul'daki emsalleriyle karşılaştıracak olursam lezzet olarak x10, uygun fiyat olarak x100:) Şimdi fırsatım olsa da Avcı usulü tavuk hüpletebilsem:)

Irazca dedi ki...

fiyat/performans olayı fena değil. yannız yaşlandıkça daha sosyete yerleri sever oldum ben. hehe.

beetlejuice ;)

beetlejuice dedi ki...

Amanın rica ederim efendim:) Tüm oburlar kardeştir, obur oburun kara gün dostudur, hepimiz oburuz bu kavga ne diye:))

Irazca dedi ki...

Haha kesinlikle katılıyoruz, desteğiniz için tekrar teşekkür ediyore :)

OA_C dedi ki...

Bornova'daki için söylüyorum, süper hızlı servisi var.. Öğle yemeklerimizin vazgeçilmez mekanı..

Adsız dedi ki...

Gamze:
Geçenlerde ufak kız kardeşim pizza yedi ve akabindeki saatlerde yediklerini geri çıkardı. bence kalite çok kötü ve kullanılan malzemeler iyi değil.

Unknown dedi ki...

Bornova şubesi için yorumum, son zamanlarda yemeklerin kalitesinde bir düşüş var. En azından herşeyin eskisi kadar taze olmadığını salatalardan anlamak mümkün.. Servis kalitesi de düştü :(

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar