15 Mar 2010

Bizim Fırın {4. Levent - İstanbul}

4. Levent çevresine yolunuz düşer de bir öğle yemeği yemek isterseniz, bu çevrede Bizim Fırın’dan daha iyisini bulmanız pek mümkün değil. 4. Levent çarşısının hemen girişinde yer alıyor ve adı nedeniyle ilk başta simit mekanı gibi görünse de aslında yiyebileceğiniz en lezzetli dönerlerden birisini burada bulabiliyorsunuz. Aslen kebapçı olmadığı için İskender döner yok, ama pilavüstü döneri bu eksiği fazlasıyla kapatıyor. Pilavüstü dönerin porsiyonu 13,00 TL ve közde yapıldığı için sadece 11.30 – 16.00 saatleri arasında bulunuyor. Sandviç döneri de, porsiyon dönerden haz etmeyenleri tatmin edecek kadar iyi. İş merkezlerine yakın olması nedeniyle özellikle öğle saatlerinde yer bulmak fazlasıyla zorlaşıyor söyleyeyim.


Dönerden çok bahsettim, ama aslında son derece doyurucu porsiyonlara sahip pide çeşitleri de bulunabilir. Dönerin bence en büyük rakibi ise sucuklu kaşarlı pidesi. Lahmacunu ise Bizim Fırın’ın en zayıf halkası. Zira pide üzerinde etten çok domates vs görmeniz mümkün. Tatlı olarak ise sadece kaymaklı / kaymaksız künefe seçenekleri mevcut.


NOT: Fotoğraflar daha sonra eklenecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

wuw pilav üstü döner azcık tuzlu ama lezzeti iyiyse sorun yok:D en kısa zamanda gidip deniycem ahh şu yazılarınız kilo alamıyorum deyip duruyordum alıcam bu gidişle:D

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar