6 Nis 2010

Cemre Kebap {Kazasker -İstanbul}

Yaşlandıkça şekerimin çıkacağından, kolestrolümün ya da tansiyonumun yükseleceğinden değil, sırf bunlar yüzünden bir daha kebap yiyememekten korkarım. Kebapsız bir hayat, peh!

Bu düşüncelerim doğrultusunda, son dönemde, evime yakınlığıyla da birleştiğinde favorilerimden olan bir kebapçıdan bahsetmek istiyorum, Cemre Kebap.


Kadıköy'den Maltepe tarafında giderken Kazasker ışıklarda indiğinizde ulaşabildiğiniz Cemre Kebap, tam 30 farklı kebabı mönüsünde barındırıyor. Hepsini deneme şansım henüz olmadı. Ama denediğim terbiyeli kuzu şiş, abugannuş, halep işi ve külbastı doğrultusunda kebap ustalarının gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikle terbiyeli kuzu şiş, yemeğe doyamayacağınız bir kıvamda. Gidip her öğün yiyebilirim.


Kebaplarının yanında pideleri ve lahmacunları da oldukça iyi. Özellikle de lahmacunları, son dönemde anlamsız fiyatlara satılan ve içinde 10 gram kıymanın bulunduğu lahmacunlar yüzünden ortaya çıkan doyma ihtiyacımı kat be kat giderdi. Tadı da cabası.


İskenderi için ise ortalama diyebilirim. Ne çok süper, ne çok kötü. Canınız çok iskender isterse gidip yiyebilirsiniz, ama çok bir şey beklemeyin. Hala favorim Kebap Hocası 'dır iskender için!

Kebap fiyatları 10 TL ile 20 TL arasında değişiyor. Tabi bu isteyeceğiniz porsiyona göre değişiklik gösterecektir.

Cemre'de hoşuma giden bir diğer şey de, açık ayranı sürahi ile getirmeleri ve kebap keyfiniz boyunca doya doya içebilmeniz. Hem de hesaplı bir fiyatla.


Cemre Kebap, İstanbul - Anadolu yakası ve Göztepe-Kazasker-Kozyatağı çevresinde yaşayanlar ve canı kebap çekenler için iyi bir tercih olacaktır.

Adres: Şakacı Sok. N:75/a Kazasker - İstanbul
Telefon: 0216 380 36 20

7 yorum:

atrin dedi ki...

abicim buraya bir an önce gitmemiz lazım..

Hande dedi ki...

ama yapilmazki bu sabah sabah insanin cani kebap cekiyor yahu.

gravel dedi ki...

Burası, ben geldiğimde kapamış olduğundan kelli Kızılkayalara gittiğimiz mekan mı?
Öyleyse ağlarım ben halime!

seciloc dedi ki...

bir ara hergün buradan yemek yiyordum :)) kesinlikle tavsiye edilir, muhteşem dürümleri vardır :)

Irazca dedi ki...

bu yazıyı işyerinde arkadaşlarla okurken içimize bi titreme geldi, o ne biçim anlatış ne biçim fotolar olm, öldük burda yaaa ühüüüü

şey gibi bazen özel ders için "çok acil özel ders" diye gecenin 3.ünde mesaj yazıyorlar ya.. "çok acil gidelim tancan"

ehe

Adsız dedi ki...

selam bilmiyorum bu iletetilerle ilgileniyormusunuz ama bence ilgilenmiyorsunuz size daha önce de geldim aynı şeyi size yazdım özurfaya geldigim zaman sanki basmanedeki lpkantaya girer gibiyim o kasadki adamın avaz avaz bagırması bizi cok rahatsız ediyor hata yan masada oturan insanlar bune ya demesi beni daha cok gerdi cünkü aylemle geldim eşim beni neden böyle bi yer getirdin dedi daha önce tonton olsun bahceli evler olsun cok sakin ve sesiz artık birdaha son olsun

Tancan dedi ki...

@Adsız:

Merhaba, bizim amacımız, farklı yerlere gidip yemek yemek ve görüşlerimizi belirtmek. Sonuç olarak, biz gitiğimiz hiçbir lokantanın resmi temsilcisi vs.'si değiliz. Sizin yorumlarınızla mekan hakkındaki görüşler çeşitlenecek ve okuyucular için değerlendirme şansı verecektir.

Ayrıca yorumunuzu, eleştirisini yaptığınız mekanın yazısına değil başka bir mekanın yazısının altına yazdığınız için bir süre sonra silinecektir. İsterseniz mesajınızı ilgili yazının altına taşıyabilirsiniz, teşekkürler.

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar