5 Eki 2010

Fıccın {Beyoğlu - İstanbul}

İş yeriniz Taksim ve civarındaysa ya da bir öğle/akşam yemeği vakti yolunuz Taksim'e düştüyse; bu değişkenlerin yanında bir de karnınız aç ve canınız ev yemeği istiyorsa, Tünel'e doğru Galatasaray'ı geçip, BBQ Chicken ile Starbucks'ın arasındaki sokağa dalarak, yolunuzu Fıccın'a doğru değiştirebilirsiniz.

Fıccın'ın, et yemeklerinden sebze yemeklerine, tatlılardan meyvelere kadar, çok renkli ve geniş bir menüsü var. Fiyatları da oldukça uygun durumda.

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi menüsü oldukça geniş bir yer Fıccın. Yeni denemelerimizle bu yazıyı güncelleyeceğiz...

Birden çok kez gittiğim Fıccın'da hep farklı tatlar denedim. Sebze yemeklerini ortalamının üstünde yapıyorlar. Sebzenin yanında salçalı köfteleri de, porsiyonu ve tadıyla, öğle yemeği için oldukça doyurucu oluyor. Çorbaları da gayet iyiyken, pilavından ve özellikle seviyorsanız Çerkez Tavuğu'undan çok fazla bir şey beklemeyin derim.




Menüde meyvelerin olması da yaz için gerçekten çok keyifli oluyor. Bakalım kış için menülerinde meyve olacak mı, merak etmekteyim:)



Fıccın fiyat/performans olarak ucuza, fazla bir şey beklemeden karnınızı doyurabileceğiniz; öğle tatilinde giderseniz ayakta kalabileceğiniz, sevimli bir restoran. Ucuza karnım doysun diyorsanız, tavsiyemizi dikkate alabilirsiniz:)

Mekanın bir adet internet sitesi de mevcut: http://www.ficcin.com/

Afiyet olsun.

Onursuz Kıl Adam yedi.




2 yorum:

admin dedi ki...

e be yavrum fıccın'a gidip fıccın yimedin mi?

Abuk Kraker dedi ki...

fıccın'ın sahipleri çerkez ve yemekleri çerkez edition yapıyorlar ama bende çerkez tavuğunu beğenmiyorum açıkçası.
ve buraya çok geç gitmemek lazım yoksa yemekler durduğu için tadları ğek garip oluyor.
bir deee :) erra gopa var nöbetçi fıccın gece çıkanlar için o saatlerde birşeyler yemek için.

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar