29 Haz 2010

Çorbacı {Beyoğlu – Istanbul}

Taksim Çorbacı’yı birkaç kez TV programlarında görüp merak etmiştik. Her gün 49804308934 çeşit çorba yapıyorlarmış düşünsenize, böyle bir yer merak edilmez mi?

Istanbul ziyaretlerimizin birinde önünden geçerken Gravel ile göz göze geldik. Tok olmamıza rağmen içeri girdik. Sıra sıra dizilmiş bir dünya tencere, her biri farklı, çorbalar nefis gözüküyor.

Bizim gibi karar veremeyenler için çorbaları tattırdıkları minik strafor kadehleri de var hem.

çorba içsek
Ben bir peynir manyağı olarak Hellim Peynirli çorba içtim, beyim Gravel ise Soğan Çorbası içmişti. Benim çorbam çok başarılıydı, gerçekten beğendim.

Ayrıca içli köfte gibi ufak aperatifler de yok değil. Turşu da cabası. Bir de her masada kocaman bir plastik kutu oluyor, içinde küp küp kesilmiş ekmek kıtırları. Dilediğiniz kadar çorbanıza boca edebiliyorsunuz.

yemek çorbacı
Her şey self-servis ve fiyatlar uygun. Mekanın tek eksisi, çorbayı fast-food mantığıyla sunmasından öne gelen “strafor tabakta servis edilme” durumu. Eğer porselen tabak da verseler 10 üzerinden 10 vereceğim kendilerine.

İnternet sitesi: http://www.bycorbaci.com.tr/

Irazca yedi.

2 yorum:

Tancan dedi ki...

Çorba hastaları ve farklı çorbalar tatmak isteyenler için bire bir gibi duruyor.

Unknown dedi ki...

porselen kase ve metal kaşık kullanılmaya başlanmıştır tekrar bekleriz.

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar