26 Şub 2010

Gölbaşı Restaurant’ta Kahvaltı {Dalyan – Muğla}

Gölbaşı restaurant, (restoran demeye pek dilim varmıyor, mekanı diyeyim), Dalyan Iztuzu plajına giderken, yolun ilk çeyreğinde sağınızda karşınıza çıkıyor.

Ulaşım

Kişisel arabanız varsa, buraya ulaşmanız zaten çok kolay, yoksa da iki alternatifiniz var. Birincisi, restoranın sunduğu ücretsiz servis hizmeti, arıyorsunuz, gelip alıyor, kahvaltınız bittikten sonra da bırakıyorlarmış.
Diğer yoluysa, Iztuzu plajı dolmuşlarına binip, “Gölbaşı’nda incek var” demek. Biz ikinci yolu tercih ettik.
Dönerken ücretsiz servisten yararlanmak istediğimizde, bizi, tavuk getirmiş olan frigofrik kamyonun ön koltuğuna oturtmak suretiyle yolladılar Dalyan’a. Kahvaltı o kadar güzeldi ki buna bir şey diyemedik, buradan da fırsat bulmuşken bizi Dalyan’a götüren piliç kamyonuna teşekkür ediyorum! Hihi.

Olayı nedir?

Burda zilyon tane yiyecek şey var ama hacı buranın olayı kahvaltı! Abartmıyorum, hayatımda yediğim en müthiş, en şahane, en eşsiz ve en çok seçenekli ve aynı zamanda fiyat/performans olayı yüksek kahvaltıyı burada ettim. Biz gittiğimizde burada kişibaşı kahvaltı bedeli 10 lira filandı. Bu on liraya gözleme, sucuk hariç her şey dahil. Kahvaltıda ekmek yerine bazlama geliyor. Şu an fiyatı biraz daha artmış olabilir ama emsallerine göre hala ucuz ve doyurucu bir yer olduğunu düşünüyorum. Özellikle Dalyan gibi herkesin kazıklamaya programlı olduğu bir yerde, bu kahvaltı güzel. Sadece arabanız yoksa Piliç kamyonuyla dönebilirsiniz mekandan o kadar!

Fazla söze gerek yok, sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.

İşte kahvaltımız, karpuzundan pidesine her şey var !!!




Yumurtayı da tuzlayalım :)))

Ördekler var gölde yüzen.. Beyim de aşağıdaki gibi kombo kombinasyon yedi! Bunlar da kahvaltıya dahil!!!



Afiyet şeker olsun. Detaylı bilgi isteyenler için Gölbaşı Restoran’ın web sitesi şurada!

3 yorum:

gravel dedi ki...

pideler dahil değil. yandaki teyzelerden imrenip sipariş ettiydik onları. :)

gravel dedi ki...

ayrıca farkettim ki avatarımdaki foto bu mekanda çekilmişti.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar 2 gün önce ordaydım fiyat hala aynı hatta 9 tl

GittimYedim.Com, çok yazarlı, sosyal bir yemek girişimidir. Bu sitede gezdiğimizi gördüğümüzü değil, yediğimizi içtiğimizi anlatırız.

copirayt mopirayt: Bir takım şuursuz oburlar